Välkommen till Andreas hemsida
Ture Turist
2011-08-03 05:48

2 augusti, 23:30

Har snabbt kommit in i tidsrytmen känns det som. Skönt! Har nu varit här i två hela dagar och vi har redan sett mycket. Det känns i fötterna om inget annat då vi har gått och gått och gått... Tunnelbanan har vi sett en del utav men då man inte känner till systemet... Men vi kände oss ändå som proffs när vi tog tåget "hem" idag.

empire

Men vad har vi då sett? Igår startade vi med Empire State för att fortsätta till Time Square via Broadway. Därifrån tog vi oss till Central Park för att hitta fontänen i filmen Förtrollad. En besvikelse! Jaqline ville se Metropolitan Museum of Art (från filmen En natt på museet) så då gick vi dit... Middag väl tillbaka på Time square innan vi letade oss fram till tåget som skulle ta oss ut till Newark International där Shuttle'n skulle hämta oss och köra oss till hotellet, vilket gick bra.

ground zero

Idag tog vi oss "bara" till Ground Zero där vi passade på att besöka ett 911-memorial-ställe som påverkade en vare sig man ville det eller inte. Så ofattbart. Efter detta tog vi oss (åter igen gåendes) ner till färjan som skulle ta oss över till Frihetsgudinnan som var som förväntad och lite till. Passade på att doppa händerna i Atlanten väl tillbaka på Manhattan igen och sen hem. I morgon blir det lugnare. Ska hålla oss i omgivningarna kring hotellet och vila fötterna...

frihet

Till fots!

PAJ


3 kommentarer
Namn: Lotta
Tidpunkt: 2011-08-03 08:37
Låter helt underbart kul att få se bilder redan nu va rädda om er kram
Namn: Staffan
Tidpunkt: 2011-08-03 09:41
Jaha, det blev ungefär enligt planen, om jag förstår er rätt? Handen i Atlanten får väl ersättas med hela kroppen i det stora havet om knappt fyra veckor. "Tanten" bätte än väntat; hur då?
Kan också meddela att Kivas har funnit en ny favoritplats under min fåtölj.
Mamma, mormor och M-B hälsar. Hon säger, att djuren också gör det, men det tror jag inte på.

Namn: Debi
Tidpunkt: 2011-08-04 07:51
What a wonderful opportunity to see "ground-zero"! Sounds like you are all having a great start to a fantastic holiday. Missing you and can't wait to see you when you arrive in CA...please give everyone, including Jeff a hugs for me when you see him! Nice and hot in CA, the humidity was recently like the east-coast but it has gone away and it is dry heat.....The coast weather and SF has been enjoyable....Debi
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: