Välkommen till Andreas hemsida
Vi rullar!
2011-08-11 05:39

10 augusti 22:40

I går hade vi inget Internet då vi sov på ett skabbigt ställe i en håla som heter Afton, OK, någonstans längs Route 66. Försöker planera slutmålet för varje etapp då vi kalkulerar att 4 h highway = 8 h Route 66, men det är alldeles för många pratglada personer längs vägen, ett antal felkörningar (eftersom det är dåligt skyltat mellan varven) så vi får helt enkelt ge upp och ta in någonstans cirka 2-4 orter före målet för dagen, runt 20:00-20:30.

På ett litet ställe, som vi stannade på i går, träffade vi en väldigt pratglad kvinna som berättade om sin pappa som mer eller mindre vigt sitt liv åt Route 66 och om sig själv och hennes minnen från barndomen då vägen var den enda sättet att ta sig fram på när hennes familj skulle från Kalifornien till där hon befann sig nu. Ingen aircondition och 40 + grader varmt genom Texas... Hon berättade att vi skulle komma att möta några av karatärerna från filmen Bilar längs vår väg samt även se bekanta byggnader, vilket vi också har gjort.

kändis 001

Om ni undrar över vädret så kan vi berätta att det pendlar mellan 25-35 grader om dagarna, nätterna något svalare men betoningen på NÅGOT... Mestadels soligt men har även hamnat i värsta ovädret vid ett tillfälle. Har kommit en liten skur mellan varven ett par av dagarna för att sedan bli soligt igen.

badval

I kväll befinner vi oss i Clinton, OK, där vi ska ta och kika närmare på ett Route 66 museum i morgon förmiddag innan vi beger oss vidare till nästa delmål. Vi får se hur det går med det, ha ha, ha...

Vi äter gott och mår gott.

PAJ

PS: Hittade ett ställe där vi tankade 51 liter för 298 kr... (Andreas glömde sjunga!!!)


1 kommentarer
Namn: Staffan
Tidpunkt: 2011-08-11 19:03
Ni kan väl välja motell med förstånd och titta på rummet, innan ni bestämmer er?
Kl. 19.00 här så ni har väl varit på musee't vid det här laget. Hoppas det fanns en vägkarta över gamla 66:an så att ni slipper alla ut-vikningar. Å andra sidan kan de vara roliga.
Amarillo nästa? Ni är väl för unga för att komma ihåg den gamla visan om "På väg till Amarillo"? Avundsjuk? Jag? Mycket!
Mamma hälsar att ni skall ha det fortsatt bra

Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: