Välkommen till Andreas hemsida
Ny stat, ny ort, ny tid.
2011-08-14 07:31

13 augusti 22:30

Idag har vi kört mycket, dock inte på Route 66 utan en lång omväg via en vargfarm som ligger mitt ute i ingenmansland. Vilka vackra felbedömda djur. Värt åkturen och milen. Vår guide visade sig vara en tjej från MALMÖ!!! Hur liten är inte världen ibland. Hon har varit på farmen i cirka 6 mån och hittat stället tack vare en av våra största sökmotorer.

Tösen har mått illa idag och sovit den mesta tiden av bilfärden. Prostafenen tog slut igår och de nya åksjuketabletterna vi köpt här i staterna fungerar inte till belåtenhet. Får se om vi kan hitta ett nytt märke i morgon.

Korsade delstatslinjen idag och befinner oss nu i Arizona som ligger 9 timmar efter Sverige då de går efter "Kalifornientid". Sover i en ort som heter Holbrook i natt. Haft bottentemperatur idag med 18,9 grader på något ställe och lite regn. Regnet tycks förfölja oss nu...

Upplever mycket och ser mycket, allt för mycket ibland för att hinna smälta det med en gång. Använder highway mer och mer då vissa saker på Route 66 känns som man sett redan. Använder vår "bilderbok" och går efter den när vi väljer våra delstopp, våra Route 66 sträckor. Ser ändå så mycket från highway'en. Så många vyer och faktiskt ett och annat djur som vi inte har hemma. Hur beskriver man de stora vidderna med bara utspridda buskar här och där? Hur beskriver man de storslagna bergen som kantar vår väg eller syns från långt ifrån? Det är så stort! Frågan är om några av alla de foton som vi tagit gör sig rättvisa.

Dags att gå och lägga sig nu. Några av er har väl redan stigit upp där hemma vid det här laget. God morgon på er!

God natt från oss!

PAJ


1 kommentarer
Namn: LOtta
Tidpunkt: 2011-08-14 11:49
Ta det lugnt och njut allt ni kan av landet, tiden och er själv kör försiktigt och bara finns kram
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: