Välkommen till Andreas hemsida
Sikta mot stjärnorna...
2011-08-21 08:37

Lördag 20 augusti, 23:40

Så befinner vi oss då på ett nytt hotell i en ort som vi inte ens vet namnet på. Körde från Los Angeles idag i riktning mot Monterey. Hann dock inte ens till Morro bay innan vi fick bryta för att hålla kväll.

dis

Vårt besök till den stora staden bestod i ett besök på Disneyland hela dagen igår och ner till Hollywood och walk of fame idag. Försökte hitta några kändisars bostäder men... Staden är så stor och trafiken ska vi inte prata om... Andreas har varit lite nervös mellan varven när två filer blev till fyra som blev till nio korta stunder på freeways/highways. I EN riktning! Fyra är dock det vanligaste känns det som och bilarna kommer på påfarter från både höger och vänster och går av likadant. GPS'n är bra att ha men när den säger håll till vänster och vi ligger längst till höger... Puh!

holly

Har vi förresten berättat att vi har doppat fötterna i Stilla havet? Passade på nere vid Santa Monica pir när vi ändå var där. Varmt och gott i sanden, svalt i vattnet.

bev

Beräknad ankomst till Fresno i morgon kväll. Ser fram emot det!

Natti natti!

PAJ


3 kommentarer
Namn: Staffan
Tidpunkt: 2011-08-21 11:28
Hej! Kustvägen med ett konstigt namn som jag inte kommer ihåg (Seven Pines?)längs Carmel och Monterey får ni inte missa. Och Monterey blev ett dygns uppehåll för oss. Vi skulle ju bara köra igenom var det tänkt.
Trafikkulturen har väl inte försämrats på 20 år? Eller? För 20 år sedan var det inga problem att passera genom körfälten med hjälp av blinkers eller armen. Tempot har kanske blivit ett annat?
Ser att Andreas har fångat den "förbannade skylten". Men med tanke på att han har en mycket, mycket bättre kamera, så är det inte så konstigt.
P.S. Det sägs, att det flyter iland död fisk på Hawaii. Kan det ha att göra med ett visst fotbad i Santa Monica?

Namn: Pia
Tidpunkt: 2011-08-21 17:22
Det är jag, Pia, som har tagit bilden med min kamera! ha ha ha... Vi hade också svårt att få till det rätt men helt plötsligt så fanns den bara där framför oss...
Namn: Gunnar
Tidpunkt: 2011-08-21 21:36
ni möter 7 filer in i San Fransisco med ifrån kustvägen, där var man svettig när man körde !!
Hoppas ni gillade Montery och snart väntar ju Fishermans Wharf i San F S

Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: