Välkommen till Andreas hemsida
Höga berg och djupa dalar x 2 (igen)
2011-08-26 08:36

Torsdag 25 augusti, 23:35

Känns bra att ha en fast punkt att återkomma till om kvällarna när vi har varit ute och rört på oss lite. Dock är det snart dags att bege sig vidare, men vi försöker förtränga det just nu...

Igår körde vi upp till Yosemite och beundrade den vackra naturen där med just höga berg och djupa dalar... Solen sken på oss som vanligt. Skönt med AC i bilen. Träffade Wendy, en gammal skolkamrat på kvällen och spenderade ett par trevliga timmar tillsammans. Tyvärr så drabbades tösen åter igen av åksjuka så middagen fick tas hem orörd i en "Doggy bag". Vi har kört över 700 mil men det är först nu som hon börjar känna sig riktigt dålig, trist!

SAM_1818red

Idag styrde vi bilen mot Six Flags, Magic Mountains, en nöjespark för de som ÄLSKAR berg- och dalbanor (åter igen höga berg och djupa dalar, ha ha ha) Tösen drabbades åter av åksjuka redan på väg till Six Flags men kämpade tappert och var beundradsvärt duktig och modig hela dagen. Aldrig hade hon väl trott att hon skulle åka de berg- och dalbanor som hon gjorde! (se länkarna nedan) Gissa om hon har något att berätta om i skolan!

six flag

http://youtu.be/1izstI-vCyg (PAJ)  http://youtu.be/Gcql2n1M6TI (AJ)http://youtu.be/hmi1P0qaOCI (A)  http://youtu.be/xjV3sOE2-co  (A)http://youtu.be/3WQXxZmLMFQ (PAJ) http://youtu.be/T9LH4tbbs1E (PAJ)                                          http://youtu.be/eq110BOznHU  (PAJ) + MÅNGA FLER

I morgon blir det nya utflykter, denna gången lite närmare hemmet, innan vi ska träffa ytterligare en skolkamrat från förr.

Upp och ner, runt och runt!

PAJ


Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: